AirPods Pro (1:a generationen) med trådlöst laddningsetui – Teknisk information

Ljudteknik

• Aktiv brusreducering

• Transparens

• Adaptiv EQ

• Ventilationssystem för tryckutjämnning

• Egenutvecklat Apple-element med stor slaglängd

• Egenutvecklad förstärkare med stort dynamiskt omfång

• Rumsligt ljud som dynamiskt följer huvudets rörelser1

Sensorer

• Dubbla strålformande mikrofoner

• Inåtvänd mikrofon

• Dubbla optiska sensorer

• Rörelseaccelerometer

• Röstaccelerometer

• Trycksensor

Chip

• H1-chip för hörlurar

Styrning

• Tryck en gång för att spela upp, pausa eller svara på ett samtal

• Tryck två gånger för att hoppa framåt

• Tryck tre gånger för att hoppa bakåt

• Tryck och håll för att växla mellan aktiv brusreducering och transparens

• Säg Hej Siri om du till exempel vill spela en låt, ringa ett samtal eller få en vägbeskrivning

Tål svett och vatten2

• Tål svett och vatten (IPX4)

Mått och vikt (per styck)3

AirPods Pro (vardera)

• Höjd: 30,9 mm

• Bredd: 21,8 mm

• Djup: 24,0 mm

• Vikt: 5,4 gram

Trådlöst laddningsetui

• Höjd: 45,2 mm

• Bredd: 60,6 mm

• Djup: 21,7 mm

• Vikt: 45,6 gram

Laddningsetui

• Fungerar med Qi-certifierade laddare och med Lightning-kontakten

Batteri

AirPods Pro

• Upp till 4,5 timmars lyssning på en enda laddning (upp till fem timmar med aktiv brusreducering och transparens avstängda)4

• Upp till 3,5 timmars samtalstid på en enda laddning5

AirPods Pro med trådlöst laddningsetui

• Mer än 24 timmars lyssning6

• Mer än 18 timmars samtalstid7

Fem minuter i etuiet ger cirka en timmes lyssning8 eller cirka en timmes samtalstid9

Anslutningar

• Bluetooth 5.0

Detta ingår

• AirPods Pro

• Trådlöst laddningsetui

• Silikontoppar (tre storlekar)

• Lightning till usb‑c-kabel

Hjälpmedel

Hjälpmedelsfunktioner hjälper personer med särskilda behov att få ut det mesta av sina nya AirPods Pro. Bland funktionerna finns:

• Funktionen Hör allt10

• Hörlurarnas ljudnivåer

• Anpassat ljud för hörlurar

• Konversations­förstärkning

Systemkrav11

• iPhone- och iPod touch-modeller med den senaste versionen av iOS

• iPad-modeller med den senaste versionen av iPadOS

• Apple Watch-modeller med den senaste versionen av watchOS

• Mac-modeller med den senaste versionen av macOS

• Apple TV-modeller med den senaste versionen av tvOS

Kompatibilitet

iPhone-modeller

• iPhone 13 mini

• iPhone 13

• iPhone 13 Pro

• iPhone 13 Pro Max

• iPhone 12 mini

• iPhone 12

• iPhone 12 Pro

• iPhone 12 Pro Max

• iPhone 11

• iPhone 11 Pro

• iPhone 11 Pro Max

• iPhone XS

• iPhone XS Max

• iPhone XR

• iPhone X

• iPhone 8

• iPhone 8 Plus

• iPhone 712

• iPhone 7 Plus12

• iPhone 6s12

• iPhone 6s Plus12

• iPhone SE (andra generationen)

• iPhone SE (första generationen)12

iPod-modeller

• iPod touch (sjunde generationen)

Mac-modeller12

• MacBook (Retina, 12 tum, början av 2015–2017)

• MacBook Air (11 tum, mitten av 2012–början av 2015)

• MacBook Air (13 tum, mitten av 2012–2017)

• MacBook Air (Retina, 13 tum, 2018–2020)

• MacBook Air (M1, 2020)

• MacBook Pro (Retina, 13 tum, slutet av 2012–början av 2015)

• MacBook Pro (Retina, 15 tum, mitten av 2012–mitten av 2015)

• MacBook Pro (13 tum, mitten av 2012–2020)

• MacBook Pro (15 tum, mitten av 2012–2019)

• MacBook Pro (13 tum, 2020, två portar)

• MacBook Pro (13 tum, 2020, fyra portar)

• MacBook Pro (13 tum, M1, 2020)

• MacBook Pro (14 tum, 2021)

• MacBook Pro (16 tum, 2021)

• MacBook Pro (16 tum, 2019)

• iMac (21,5 tum, slutet av 2012–2017)

• iMac (27 tum, slutet av 2012–slutet av 2013)

• iMac (Retina 4K, 21,5 tum, slutet av 2015–2019)

• iMac (Retina 5K, 27 tum, slutet av 2014–2020)

• iMac (24 tum, M1, 2021)

• iMac Pro (2017)

• Mac mini (slutet av 2012–slutet av 2018)

• Mac mini (M1, 2020)

• Mac Pro (slutet av 2013–2019)

iPad-modeller

• iPad Pro 12,9 tum (femte generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (fjärde generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (tredje generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (andra generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (första generationen)12

• iPad Pro 11 tum (tredje generationen)

• iPad Pro 11 tum (andra generationen)

• iPad Pro 11 tum (första generationen)

• iPad Pro 10,5 tum

• iPad Pro 9,7 tum12

• iPad (nionde generationen)

• iPad (åttonde generationen)

• iPad (sjunde generationen)

• iPad (sjätte generationen)

• iPad (femte generationen)

• iPad Air (fjärde generationen)

• iPad Air (tredje generationen)

• iPad Air 212

• iPad mini (sjätte generationen)

• iPad mini (femte generationen)

• iPad mini 412

Apple Watch-modeller12

• Apple Watch Series 7

• Apple Watch Series 6

• Apple Watch SE

• Apple Watch Series 5

• Apple Watch Series 4

• Apple Watch Series 3

• Apple Watch Series 2

• Apple Watch Series 1

Apple TV-modeller

• Apple TV 4K

• Apple TV HD

AirPods Pro och miljön

På Apple väger vi in produkternas hela livscykel när vi beräknar vår miljöpåverkan. Läs mer om AirPods Pro och miljön

För att minska effekterna på miljön har AirPods Pro utformats enligt följande principer:

• Fria från bromerade flamskyddsmedel

• Pvc-fria

• Berylliumfria

• Kvicksilverfria

1. Rumsanpassa stereo har stöd för stereoinnehåll med iOS 15 eller senare, Apple Music med Dolby Atmos eller 5.1 samt videoinnehåll som är inspelat med 5.1, 7.1 och Dolby Atmos från appar som stöds.

2. AirPods (tredje generationen) och AirPods Pro är svett- och vattentåliga för idrott och träning som inte utförs i vatten. AirPods (tredje generationen) och AirPods Pro har testats i laboratorium och uppfyller kraven för IPX4 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot svett och vatten är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte att ladda våta AirPods (tredje generationen) och AirPods Pro. Information om hur du bäst rengör och torkar din enhet finns på https://support.apple.com/sv-se/HT210711.

3. Mått och vikt kan variera beroende på konfiguration och tillverkningsprocess.

4. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med förhandsversioner av AirPods Pro, trådlöst laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts från iTunes Store (256 Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 procent och aktiv brusreducering var på. Lyssningstiden var upp till fem timmar med aktiv brusreducering och transparens avstängda. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods Pro fullständigt genom att spela upp ljud tills den första AirPods Pro-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

5. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med förhandsversioner av AirPods Pro, trådlöst laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 procent och aktiv brusreducering var på. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods Pro fullständigt genom att ringa ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

6. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med förhandsversioner av AirPods Pro, trådlöst laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts från iTunes Store (256 Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 procent och aktiv brusreducering var på. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods Pro fullständigt genom att spela upp ljud tills den första AirPods Pro-snäckan stängdes av. Urladdade AirPods Pro laddades till 100 procent, sedan fortsatte ljuduppspelningen tills den första AirPod Pro-snäckan stängdes av. Förfarandet upprepades tills båda AirPod-snäckorna och laddningsetuiet var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

7. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med förhandsversioner av AirPods Pro, trådlöst laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 procent och aktiv brusreducering var på. Testerna bestod i att ladda ur batteriet på AirPods Pro fullständigt genom att ringa ett mobiltelefonsamtal tills den första AirPod Pro-snäckan stängdes av. Det urladdade AirPods Pro-paret laddades till 100 procent varefter mobilsamtalet återupptogs tills den första AirPod Pro-snäckan stängdes av. Förfarandet upprepades tills båda AirPod-snäckorna och laddningsetuiet var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

8. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med förhandsversioner av AirPods Pro, trådlöst laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan innehöll 358 unika ljudspår som köpts från iTunes Store (256 Kbit/s aac-kodning). Volymen var inställd på 50 procent och aktiv brusreducering var på. 5-minuters laddningstester gjordes med urladdade AirPods Pro som laddades under fem minuter varefter ljud spelades upp tills den första AirPod Pro-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

9. Testerna utfördes av Apple i oktober 2019 med förhandsversioner av AirPods Pro, trådlöst laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Volymen var inställd på 50 procent och aktiv brusreducering var på. 5-minuters laddningstester gjordes med urladdade AirPods Pro som laddades under 5 minuter varefter ett mobilsamtal ringdes tills den första AirPod Pro-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

10. Kräver senaste versionen av iOS eller iPadOS.

11. AirPods Pro kan användas som Bluetooth-hörlurar till Apple-enheter med äldre mjukvara eller till enheter från andra tillverkare, men med begränsad funktionalitet.

12. Lyssna tillsammans stöds inte.

13. Laddning via MagSafe kräver en kompatibel MagSafe-laddare. Trådlös laddning kräver en Qi-certifierad trådlös laddare.

14. Batteritiden varierar beroende på användning och konfiguration. Mer information hittar du på apple.com/se/batteries.