Förbered din iPad för att packas och fraktas

Läs om hur du förbereder din iPad för att packas och fraktas.

När du har kontaktat Apple för service får du ett paket med allt som du behöver för att skicka in din produkt till Apple.

Viktigt! Du måste returnera din produkt så att Apple får den inom tio dagar från den dag bytesprodukten skickades till dig från Apple (kontrollera ditt avsändningsdatum). Om Apple inte får den ursprungliga produkten inom 10 dagar, eller om Apples tekniker finner att den ursprungliga produkten inte är berättigad till service, eller har fel som inte täcks av en aktiv AppleCare+-plan, debiteras du ersättningsproduktens fulla värde. Mer information hittar du i Expressbytesservice för iPad, ERS-villkor för tjänster som omfattas av Apples begränsade garanti eller en AppleCare-plan eller ERS-villkor för tjänster som inte omfattas av Apples begränsade garanti, en AppleCare-plan eller konsumentköplagen.

Packa din iPad

Följ dessa steg för att förbereda din iPad:

1. Säkerhetskopiera din iPad.

Ingen bildtext för denna bild
  2. Ta bort din iPad från Apple-ID-enhetslistan och radera dina data.

Ingen bildtext för denna bild
  3. Ta ut SIM-kortet från din iPad (om tillämpligt).

Ingen bildtext för denna bild
  4. Lägg din iPad i facket i den vita lådan och stäng locket. (Lägg inte med stereoheadset, usb-kabel, strömadapter eller andra tillbehör. Om du lägger med andra artiklar i lådan har vi ingen möjlighet att skicka tillbaka dem till dig.)

Ingen bildtext för denna bild
  5. Lägg den vita lådan i den bruna lådan och stäng den.

Ingen bildtext för denna bild
  6. Försegla lådan med tejp och skicka lådan till Apple. Om det finns ett batteriklistermärke på utsidan av lådan måste du se till att det syns.*

Inget alternativ till bild har tillhandahållits

*Apple ansvarar inte för eventuell skada vid frakt.

Skicka din iPad till Apple med expressbytesservice

Välj ditt land eller din region:

© 2022 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, iPhone, AirPods och iTunes är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.