Hur du blandar musik på din iPhone

Du kan fråga Siri för att starta eller stänga av Blanda. Du kan starta eller stänga av Blanda manuellt i appen Apple Music.

Be Siri att blanda musik

Du kan enkelt slå på eller stänga av blandning genom att be Siri. Säg sedan till exempel:

• ”Hej Siri, blanda det här albumet.”

• ”Hej Siri, spela upp spellistan roadtrip med blandning.”

• ”Hej Siri, blanda alla mina låtar.”

• ”Hej Siri, slå på blandning.”

Läs mer om hur du kan använda Siri för att spela och styra musik.

Hur du blandar ett album eller spellista

1. Öppna Apple Music-appen.

2. Öppna ett album eller en spellista.

3. Tryck på knappen Blanda högst upp på ett album eller spellista.

iPhone som visar Blanda-knappen överst i ett album i Apple Music-appen

Du kan inte stänga av Blanda härifrån. Läs om hur du stänger av Blanda.

Hur du blandar all låtar i ett album eller i ditt bibliotek

1. Öppna Apple Music-appen.

2. Tryck på Bibliotek längst ner på skärmen.

3. Tryck på Låtar eller Album.

4. Tryck på knappen Blanda högst upp på Låtar eller Album.

iPhone som visar Blanda-knappen överst i Album på fliken Bibliotek i Apple Music-appen

Du kan inte stänga av Blanda härifrån. Läs om hur du stänger av Blanda.

Hu du stänger av blandning

1. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.

2. Knappen Spela nästa visar att blandning är på

iPhone som visar knappen Nästa som spelas i Apple Music-appen
  3. knappen Blandning på

iPhone som visar Blanda-knappen överst i Nästa som spelas i Apple Music-appen

När knappen Blanda inte är markerad är blandning avstängt.

Om du inte ser knappen Blanda

Läs om hur du blandar musik på flera enheter

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.