Lyssna på Apple Music på webben och i appar

Om du prenumererar på Apple Music kan du bläddra i och spela upp musik från Apple Music och ditt musikbibliotek på webben och i appar.

Lyssna på Apple Music på webben

1. Gå till music.apple.com/se.

2. Logga in med samma Apple-ID som du använder för din Apple Music-prenumeration.

När du har loggat in kan du:

Lyssna på Apple Music i appar

Appar ber ibland om tillåtelse att komma åt din Apple Music-prenumeration. Tryck på OK för att ge appen tillgång till ditt musikbibliotek, dina spellistor och personliga rekommendationer.

Om du använder en webbplats från tredje part öppnar du kontoinställningarna och letar efter ett alternativ för att ansluta din prenumeration. Först kan du behöva logga in på kontot som du använder med webbplatsen.

Styra vilka appar som ska ha tillgång till Apple Music på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på Integritet.

3. Tryck på Medier och Apple Music.

4. Stäng av alla andra appar som du inte vill ska komma åt din Apple Music-prenumeration.

ios-16-iphone-13-pro-settings-privacy-media-apple-music

För vissa appar kan du istället behöva använda Apple Music-appen för att stänga av tillgången till Apple Music.

1. Öppna Apple Music-appen.

2. Tryck på Lyssna nu.

3. Klicka på bildsymbolen längst upp till höger på skärmen.

4. Rulla ned till Appar med tillgång och tryck sedan på det gröna skjutreglaget. En uppmaning om att ta bort Apple Music visas.

ios-16-iphone-13-pro-music-account-apps-with-access

Styra vilka appar som ska ha tillgång till Apple Music på en Android-enhet

1. Öppna appen Apple Music.

2. Tryck på knappen Mer .

3. Tryck på Konto.

4. Rulla ned och tryck på Appar med tillgång.

5. Svep åt vänster på den app som du vill ta bort och tryck sedan på Radera.

Läs mer

Läs mer om Hantering av DRM-skydd i Apple Music för Microsoft Edge och Internet Explorer.

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land och region. Läs vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.