Hur du upprepar musik på din iPhone

Du kan be Siri starta eller stänga av upprepning. Du kan stänga av eller slå på upprepning i appen Apple Music.

Be Siri upprepa musik

Du kan enkelt slå på eller stänga av upprepning genom att be Siri. Säg sedan till exempel:

• ”Hej Siri, upprepa det här albumet.”

• ”Hej Siri, upprepa den här spellistan.”

• ”Hej Siri, upprepa den här låten.”

• ”Hej Siri, stäng av upprepning.”

Läs om flera sätt som du kan använda Siri till att spela upp och styra musik på.

Upprepa ett album eller en spellista

1. Öppna Apple Music-appen.

2. Spela upp ett album eller en spellista.

3. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.

4. Tryck på knappen Nästa som spelas  knappen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.

ios14-iphone-12-pro-music-now-playing-playing-next-callout

5. Tryck på knappen Upprepaknappen Upprepa högst upp på skärmen Nästa som spelas tills den ändras till Upprepa allt. När knappen Upprepa är markerad är Upprepa allt aktiverad.

ios14-iphone-12-pro-music-now-playing-playing-next-repeat-one

Hur en låt upprepas

1. Öppna Apple Music-appen.

2. Spela en låt.

3. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.

4. Tryck på knappen Nästa som spelas  knappen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.

iPhone som visar symbolen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet av skärmen.
  5. Tryck på knappen Upprepa knappen Upprepa högst upp på skärmen Nästa som spelas tills den ändras till Upprepa en gång. När knappen Upprepa är markerad med nummer 1 är Upprepa en gång aktiverat.

iPhone som visar att Upprepa en gång är aktiverat högst upp på skärmen Nästa som spelas.

Stäng av upprepning

1. Öppna Apple Music-appen.

2. Tryck på låten som spelas längst ner på skärmen.

3. Tryck på knappen Nästa som spelas  knappen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet när skärmen visas.

iPhone som visar symbolen Nästa som spelas i det nedre högra hörnet av skärmen.
  4. Tryck på knappen Upprepa en gång eller Upprepa allt högst upp på skärmen Nästa som spelas tills den ändras till Upprepa ej. När knappen Upprepa inte är markerad är upprepa avstängt.

iPhone som visar att Upprepa är inaktiverat högst upp på skärmen Nästa som spelas.

Om du inte ser knappen Upprepa

Läs hur du upprepar musik på fler enheter

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs om vad som är tillgängligt i ditt land eller region.