Om skärmen Återskapa visas på din iPhone, iPad eller iPod touch

Om skärmen Återskapa visas ansluter du enheten till datorn och startar om enheten. Du kan också behöva installera om iOS eller iPadOS.

En iPhone som visar skärmen Anslut till din dator

Ansluta till din dator

Anslut din enhet till datorn med kabeln som medföljde enheten. Koppla inte från enheten från datorn.

Starta om enheten

På en iPhone 8 eller senare: Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Håll ned sidoknappen tills Apple-logotypen visas.

På iPad-modeller utan hemknapp: Tryck in och släpp snabbt volymknappen närmast den övre knappen. Tryck in och släpp snabbt volymknappen längst från den övre knappen. Tryck och håll ner den övre knappen tills Apple-logotypen visas. Är du osäker kan du läsa om vilka knappar du behöver trycka på för att starta om din iPad.

På en iPhone 7, iPhone 7 Plus och iPod touch (7:e generationen): tryck på och håll ned både sidoknappen (eller den övre knappen) och volymsänkningsknappen tills du ser Apple-logotypen.

På iPad-modeller med en hemknapp, iPhone 6s eller tidigare och iPo  touch (6:e generationen) eller tidigare: Tryck och håll ned både sidoknappen (eller den övre knappen) och hemknappen tills du ser Apple-logotypen.

Om skärmen Återskapa fortfarande visas efter omstart

Om skärmen Återskapa fortfarande visas efter omstart måste du installera om iOS eller iPadOS:

1. Öppna Finder på din Mac eller öppna appen Apple Devices på din pc. Om din dator inte har appen Apple Devices, eller om din Mac använder macOS Mojave eller tidigare, öppnar du iTunes istället. Ta reda på vilket macOS som din Mac använder.

2. Se till att enheten fortfarande är ansluten till datorn. Ett meddelande liknande Det finns ett problem med [ditt enhetsnamn] som kräver att den uppdateras eller återskapas ska visas.

3. Klicka på Uppdatera (inte Återskapa) när du vill installera om iOS eller iPadOS och behålla dina personliga uppgifter.

4. Koppla inte från enheten från datorn förrän uppdateringen är klar.

Få mer hjälp

• Läs om vad du ska göra om du får ett återskapningsfel när du försöker att uppdatera eller återskapa.

• Om ett återskapningsfel inte finns men skärmen Återskapafortfarande visas, eller om du inte kan tvinga fram en omstart eftersom en av dina knappar är trasig eller har fastnat, kontaktar du Apple-supporten.