Visa .ps- och .eps-filer på en Mac

Använd en app från tredje part som stöder PostScript- och Encapsulated PostScript-filer.

macOS har inte längre inbyggt stöd för att visa PostScript- (.ps) och Encapsulated PostScript- (.eps) filer. Appar som stöder dessa filer är tillgängliga från andra utvecklare i App Store och på andra ställen.

Om din skrivare stöder PostScript kan du fortsätta att skriva ut .ps- och .eps-filer genom att dra dem till din skrivarkö: Välj din skrivare i Inställningar för skrivare och skannrar, klicka på knappen Skrivarkö och dra sedan filen till skrivarköfönstret för att skriva ut den.

Vissa tidigare versioner av macOS innehåller ett begränsat inbyggt stöd för .ps- och .eps-filer. I exempelvis macOS Monterey eller tidigare, kan du använda den medföljande förhandsvisningsappen för att visa och skriva ut dessa filer.