Vad finns i Övrigt i din iCloud-lagring

Läs mer om kategorin Övrigt i iCloud-lagring på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan använda iCloud för att lagra de saker du gillar mest och hålla dem uppdaterade på alla enheter där du är inloggad med ditt Apple-ID. Du får 5 GB gratis iCloud-lagring och kan köpa mer eller frigöra utrymme när som helst.

Se vad du lagrar på iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.

2. Välj iCloud.

3. Tryck på Hantera lagring för kontot.

I en webbläsare kan du se vad du lagrar på iCloud på vilken enhet som helst

1. Gå till iCloud.com.

2. Logga in med det Apple-ID som du använder till iCloud.

3. Tryck på Kontoinställningar för att se lagringen.

Om du ser en kategori som heter Övrigt i din iCloud-lagring

I din iCloud-lagring kan det finnas en kategori som heter Övrigt. Det här är en gruppering av kategorier eftersom en mindre skärm inte alltid har plats för samtliga kategorinamn. Mail och Meddelanden på iCloud kanske kombineras i Övrigt på din iPhone, iPad eller iPod touch, men visas med sina riktiga kategorinamn på din Mac.*

Övrigt kan innehålla olika kategorier. Det beror på vad du lagrar på iCloud och om du tillhör en familj som delar lagring. Vanligtvis visar dina två största lagringskategorier sina riktiga kategorinamn på din iPhone, iPad eller iPod touch och de resterande kategorierna grupperas till kategorin Övrigt.

macos-ventura-macbook-pro-16in-ios-16-iphone-14-pro-settings-apple-id-icloud-manage-storage

*Om du vill kontrollera din iCloud-lagring på din Mac går du till Apple-menyn  > Systeminställningar. Klicka på Apple‑ID och sedan på iCloud.