Använda hörlurar med hög impedans med din Mac

Du kan ansluta hörlurar med hög impedans direkt till kompatibla Mac-datorer lanserade 2021 eller senare.

Hörlursuttaget på 3,5 mm på kompatibla Mac-datorer använder DC-belastningsdetektering och adaptiv spänningsutgång. Din Mac kan identifiera impedansen för den anslutna enheten och anpassar utspänningen efter hörlurar med låg och hög impedans samt för linjenivåenheter.

När du ansluter hörlurar med lägre impedans än 150 ohm ger hörlursuttaget upp till 1,25 volt (RMS). För hörlurar med en impedans mellan 150 och 1 000 ohm levererar hörlursuttaget upp till 3 volt (RMS). Det gör att du i många fall slipper en extern förstärkare.

Med impedansidentifiering, adaptiv spänningsutgång och en inbyggd digital-till-analog-omvandlare som har stöd för samplingsfrekvenser upp till 96 kHz kan du njuta av högupplöst hifi-ljud direkt från hörlursuttaget på din Mac.

Kompatibla Mac-datorer

Följande Mac-datorer stöder hörlurar med hög impedans genom det inbyggda hörlursuttaget:

• iMac lanserad 2023

• MacBook Air lanserad 2022 eller senare

• MacBook Pro lanserad 2021 eller senare

• Mac mini lanserad 2023

• Mac Studio lanserad 2022 eller senare

• Mac Pro lanserad 2023