Spela hög samplingsfrekvens på din Mac

Hårdvaru-DAC-omvandlaren (digital till analog) som finns inbyggd i kompatibla Mac-datorer stöder samplingsfrekvenser på upp till 96 kHz.

Kompatibla Mac-datorer har inbyggd hårdvaru-DAC som kan konvertera upp till 96 kHz digitalt ljud till analogt ljud. Anslut hörlurar, högtalare eller andra analoga enheter direkt till hörlursuttaget på din Mac och lyssna på ljudet i full upplösning utan att behöva en extern DAC.

Du kan ställa in samplingsfrekvens för hörlursuttaget med appen Audio Midi Setup, som finns i verktygsmappen i mappen Program. Se till att enheten är ansluten till hörlursuttaget. Öppna Audio MIDI Setup och välj Externa hörlurar i sidfältet och välj sedan en samplingsfrekvens i popupmenyn Format. Ställ in samma samplingsfrekvens för hörlursuttaget som i källmaterialet för bästa möjliga resultat.

Kompatibla Mac-datorer

Dessa Mac-datorer har en inbyggd hårdvarubaserad digital-till-analog-omvandlare:

• iMac lanserad 2023

• MacBook Air lanserad 2022 eller senare

• MacBook Pro lanserad 2021 eller senare

• Mac mini lanserad 2023

• Mac Studio lanserad 2022 eller senare

• Mac Pro lanserad 2023