Använda Mörkt läge på din iPhone och iPad

Aktivera Mörkt läge för en fantastisk tittarupplevelse. Särskilt i omgivningar med svagt ljus.

Aktivera Mörkt läge i Inställningar

1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Visning och ljusstyrka.

2. Välj Mörkt för att aktivera Mörkt läge.

ios-17-iphone-15-pro-settings-control-center

Aktivera Mörkt läge i Kontrollcenter

1. Öppna Kontrollcenter på din iPhone eller iPad.

2. Tryck på Mörkt lägeMörkt läge för att aktivera eller inaktivera det.

Lägg till Mörkt läge i Kontrollcenter

Om du inte ser Mörkt läge i Kontrollcenter kan du lägga till det i Inställningar:

1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Kontrollcenter.

2. Tryck på knappen Lägg till bredvid Mörkt läge för att lägga till det i Kontrollcenter.

Ställa in Mörkt läge så att det aktiveras automatiskt

1. Gå till Inställningar och tryck sedan på Visning och ljusstyrka.

2. Välj Automatiskt.

3. Tryck på Alternativ för att ställa in ett schema för Mörkt läge.

Läs mer om hur du använder Mörkt läge på Mac.