Hämta - macOS Sierra-uppdatering 10.12.3

Systemkrav: macOS Sierra 10.12.2

Filstorlek: 1,28 GB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas till alla användare av macOS Sierra.

macOS Sierra10.12.3-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Förbättrar automatiskt grafikbyte på MacBookPro (15tum, oktober 2016).

• Löser grafikproblem vid kodning av AdobePremierePro-projekt på MacBookPro med TouchBar (13tum och 15tum, oktober 2016).

• Löser ett problem som förhindrar sökning efter skannade PDF-dokument i Förhandsvisning.

• Löser ett kompatibilitetsproblem med PDF-dokument som exporterats med kryptering aktiverad.

• Löser ett problem som hindrade vissa tredjepartsprogram från att importera bilder på rätt sätt från digitalkameror.

Företagsinnehåll: Löser ett problem där nätverk eller cachade användarkonton (till exempel ActiveDirectory-konton) som använder policyn maxFailedLoginAttempts för lösenord inaktiverades.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple för information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어