Hämta - macOS High Sierra 10.13.5 kombo-uppdatering

Systemkrav: macOS 10.13.0

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS High Sierra.

Uppdateringen macOS High Sierra 10.13.5 förbättrar Mac-datorns stabilitet, prestanda och säkerhet, och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen tillför stöd för Meddelanden i iCloud, vilket gör att du kan lagra meddelanden och dess bilagor i iCloud och frigöra utrymme på din Mac. Aktivera Meddelanden i iCloud genom att gå till Inställningar i Meddelanden, klicka på Konton och välj sedan Aktivera Meddelanden i iCloud.

Företagsinnehåll:

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어