Hämta - OS X El Capitan 10.11.3 kombo-uppdatering

Systemkrav: OS X El Capitan 10.11

Filstorlek: 1,47 GB

Hämta

Uppdatering till OS X El Capitan 10.11.3 rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.3-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som kan göra så att vissa Mac-datorer inte startar från viloläge när de är anslutna till vissa 4K-skärmar.

Företagsinnehåll:

• Kvittenser för paketfiler från tredje part förvaras i /var/db/receipts och samlas nu in när du uppgraderar från OS X Yosemite.

Detaljerad information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering finns i Säkerhetsuppdateringar från Apple.

Så här uppdaterar du Mac-datorn

Använd Mac App Store för att installera uppdateringen. Det kan vara bra att säkerhetskopiera Mac-datorn innan du uppdaterar.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어