Hämta - macOS Sierra-uppdatering 10.12.1

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Filstorlek: 1,36 GB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas till alla användare av macOS Sierra.

Uppdateringen macOS Sierra 10.12.1 förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare. Den här uppdateringen:

• Lägger till ett automatiskt smart album i Bilder för bilder med djupeffekt tagna med iPhone7Plus.

• Förbättrar kompabiliteten med Microsoft Office vid användning av iCloud-skrivbord och Dokument.

• Åtgärdar ett fel som kan hindra Mail-programmet från att uppdateras när det används med ett Microsoft Exchange-konto.

• Åtgärdar ett fel som orsakade att text ibland klistrades in fel vid användning av UniversalClipboard.

• Förbättrar tillförlitligheten för Autoupplåsning med AppleWatch.

• Förbättrar säkerheten och stabiliteten i Safari.

• Åtgärdar ett problem som kan göra att Mail i onödan uppmanar till att ange lösenord för AOL-konton.

• Förbättrar kompabiliteten med FujitsusScanSnap-skanningsprogram.

• Åtgärdar ett ”Filter Failed”-fel som uppstår vid utskrift på en del Canon-skrivare.

• Åtgärdar ett problem som kan hindra Grapher-filer från att öppnas.

• Hämtar tillbaka Safari-alternativet att ”aldrig använda textstorlekar mindre än” för att visa text och webbsidor.

Företagsinnehåll:

• Förbättrar tillförlitligheten för systemavbildningsverktyget ochbildverktygetvid skapande av nätverksavbildningar.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple för information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어