Hämta - macOS Mojave-uppdatering 10.14.1

Systemkrav: macOS Mojave 10.14

Hämta

macOS Mojave 10.14.1-uppdateringen förbättrar stabilitet, kompatibilitet och säkerhet hos din Mac och rekommenderas för alla användare.

Den här uppdateringen:

• Ger stöd för röst- och videosamtal med FaceTime-grupper som kan ha upp till 32 deltagare samtidigt. Samtalen har heltäckande kryptering och kan inledas från en gruppkonversation i Meddelanden eller anslutas till när som helst under ett pågående samtal.

• Innehåller fler än 70 nya emojitecken som omfattar nya emojier med rött hår, grått hår och lockigt hår, nya emojier för flintskalliga personer, uttrycksfullare smileyansikten och ytterligare emojier som representerar djur, sport och mat.

Mer information om den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/sv-se/HT209149

Mer information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen finns på https://support.apple.com/sv-se/HT201222

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어