Tillgängliga funktioner och datakällor i appen Väder

Läs mer om regional tillgänglighet och datakällor för funktionerna i appen Väder.

Appen Väder innehåller ett antal funktioner som visar aktuellt väder och väderprognoser. Vissa funktioner är för tillfället inte tillgängliga i alla länder eller regioner.

Väderprognos för 10 dygn

En väderprognos för 10 dygn är tillgänglig i de flesta länder och regioner. Om inget annat anges tillhandahålls data för 10-dagarsprognosen av Apple Weather.

Information om svåra väderförhållanden

Information om svåra väderförhållanden är tillgänglig från nationella vädertjänster för Australien, Brasilien, Kanada, Indien, Japan, Mexiko, Thailand, USA och de flesta länder och regioner i Europa.

Information om svåra väderförhållanden tillhandahålls av QWeather i Fastlandskina.

Nederbörd timme för timme

Nederbördsprognoser timme för timme och nederbördsnotiser är tillgängligt i Australien, Irland, Japan, Storbritannien och USA. Informationen tillhandahålls av Apple med hjälp av data från nationella vädertjänster.

En iPhone som visar information om svåra väderförhållanden i appen Väder.

Luftkvalitet

Information om luftkvalitet tillhandahålls av BreezoMeter för Kanada, Frankrike, Tyskland, Indien, Italien, Japan, Mexiko, Nederländerna, Singapore, Sydkorea, Spanien, Storbritannien och USA. Information om luftkvalitet för Fastlandskina tillhandahålls av QWeather och visar data från luftövervakningsstationer. Om du använder iOS 14.1 eller tidigare visas information om luftkvalitet från The Weather Channel.

Kartor

Temperaturkartor, vindkartor och nederbördskartor för 12 timmar är tillgängliga i de flesta länder och regioner. Nederbördskartor timme för timme är tillgängliga i Australien, Irland, Japan, Storbritannien och USA.

Kartuppgifter för temperatur och nederbörd tillhandahålls av Apple Weather. Om du använder iOS 15.2 eller tidigare kan du se vissa temperatur- och nederbördsuppgifter som tillhandahålls av The Weather Channel.

Om inget annat anges tillhandahålls data för temperatur, nederbörd och vindkartor av Apple Weather. Information om luftkvalitetskartor tillhandahålls av BreezoMeter och QWeather.

Läs mer om appen Väder

Läs om hur du använder appen Väder på din iPhone för att kolla vädret för din nuvarande plats eller i andra städer.

Datakällor

Webbplatserna är kanske inte tillgängliga på alla språk.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.