Visa aktiviteten för smarta hemtillbehör i appen Hem

Visa upp till 30 dagars registrerad aktivitet för smarta hemtillbehör som dörrlås, garageportar, larmsystem, kontaktsensorer, rökdetektorer, dörrar och fönster med hjälp av aktivitetshistorik i appen Hem.

Visa aktivitetshistorik

Slå på och av aktivitetshistorik

Så här fungerar det

• Aktivitetshistorik aktiveras automatiskt när en Apple TV eller HomePod i ett hem med den nya Hem-arkitekturen uppdateras till tvOS 17.

• Om Aktivitetshistorik är aktiverat och du har smarta hemtillbehör som dörrlås och larmsystem i hemmet, registreras aktiviteter som att låsa och låsa upp ytterdörren och du kan se dem i appen Hem.1 Läs om hur du lägger till smarta hemtillbehör i appen Hem.

• Alla i hemmet, däribland delade hemanvändare, kan se Aktivitetshistorik.2

• Apple kan inte läsa innehållet i aktivitetshistoriken eftersom den är krypterad hela vägen. Registrerad aktivitet raderas permanent efter 30 dagar.

Läs om hur Apple använder heltäckande kryptering för att skydda dina data.

Visa aktivitetshistorik

1. Öppna appen Hem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Välj kategorin Säkerhet.

Säkerhetskategorin visas högst upp på hemskärmen i appen Hem
  3. Välj Aktivitetshistorik.

Aktivitetshistoriken visas kronologiskt med den senaste aktiviteten först

Aktivera och inaktivera aktivitetshistorik

Endast ägaren till hemmet eller en delad hemanvändare med behörighet att lägga till och redigera tillbehör kan aktivera och inaktivera Aktivitetshistorik. När du stänger av aktivitetshistorik raderas alla tidigare registrerade aktiviteter för hemmet permanent.

1. Öppna appen Hem på din iPhone, iPad eller Mac.

2. Välj knappen MerNo alt supplied for Image, välj Heminställningar och välj sedan Säkerhet.

3. Välj En månad för att aktivera aktivitetshistorik eller välj Av.

Aktivitetshistorik visas högst upp på skärmen Säkerhet
  1. Aktivitetshistorik kan inte garantera att händelser fångas under alla omständigheter. Nätverks- eller strömavbrott kan resultera i förlorade händelser. Händelser kanske inte loggas när den anslutna hemhubben inte kan nås på grund av strömavbrott.

2. Fjärråtkomst till hemmet krävs för att se Aktivitetshistorik när du inte är hemma.