Mac Pro (2023) strömbrytare med statuslampa

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T5-skruvmejsel

Obs! Strömknappen med statuslampa (SIL) har två ändar. Strömknappens ände hålls på plats med skruvar och SIL-änden hålls på plats med fästmaterial.

Borttagning

1. Placera höljet på en ren, plan yta enligt bilden.

2. För in handen i höljet och använd T5-skruvmejseln för att ta bort de fyra T5-skruvarna (923-03463) från strömknappens ände.

3. Dra försiktigt i änden på strömbrytaren för att separera fästmaterialet mellan SIL-änden och höljet.

Återmontering

1. Rikta in skruvhålen på strömknappens ände mot skruvhålen på höljet. Använd T5-skruvmejseln för att sätta tillbaka de fyra T5-skruvarna (923-03463) i strömknappens ände.

2. Rikta in SIL-änden mot de två hålen enligt bilden. Använd sedan den platta änden på det svarta petverktyget för att hålla SIL-änden på plats i 15 sekunder för att fästa den på höljet.

• Viktigt: om du installerar en ny strömknapp med SIL tar du bort den självhäftande baksidan på SIL-änden innan du justerar den.

3. Placera höljet på en ren, plan yta med höljets ovansida vänd uppåt.

4. Se till att strömknappen med SIL är i linje med höljets övre del. Tryck sedan på strömbrytaren för att se till att den klickar.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: