Hölje till Mac Pro (2023)

Innan du börjar

Verktyg

• Skyddsväska

Varning

Om datorn väger mer än 22 kg ska du be någon hjälpa dig.

Borttagning

Viktigt

Ta bort höljet med datorn stående på marken.

1. Fäll upp spärren och vrid den 90 grader moturs för att låsa upp höljet.

2. Använd spärren för att lyfta höljet rakt upp och bort från distansramen.

3. Sänk ned skyddsväskan över höljet för att undvika repor.

4. Håll i distansramen med handtagen och lyft upp den på arbetsytan.

•  Varning! Om datorn väger mer än 22 kg ska du be någon hjälpa dig.

Återmontering

1. Lyft bort skyddsväskan från höljet.

2. Kontrollera om antennpackningarna i höljet har skadats.

• Viktigt! Om några packningar är skadade eller saknas slutför du återmonteringen av höljet med ett nytt hölje.

3. Se till att alla interna delar är helt installerade.

4. Håll i distansramen med handtagen och placera den på golvet.

•  Varning! Om datorn väger mer än 22 kg ska du be någon hjälpa dig.

5. Se till att spärren är i olåst läge. Använd spärren för att långsamt sänka ned höljet över distansramen.

6. Vrid spärren 90 grader medurs till låst läge och fäll ned spärren.

Var försiktig

• När du har slutfört alla borttagnings- och återmonteringssteg kan du läsa om hur du startar Systemkonfiguration.

• Om du har installerat ett nytt in- och utgångskort på framsidan, ett övre in- och utgångskort, moderkort eller SSD-moduler krävs en systemkonfiguration.

• Om du har bytt moderkort eller SSD-moduler startar inte datorn och statuslampan blinkar gult tills du återskapar datorn med en separat Mac. Följ instruktionerna för att återskapa datorn. Starta sedan systemkonfigurationen.