Batteri till Mac Studio (2023)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T5-skruvmejsel

Viktigt

Den här modellen kräver ett BR2032-batteri. Ersättningsbatterier kan köpas hos återförsäljare av elektronikvaror.

Borttagning

1. Använd T5-skruvmejseln för att ta bort de två T5-skruvarna (923-07617) från batterihöljet.

2. Lyft batterihöljet med batteriet från moderkortet.

3. Vänd på batterihöljet. Använd det svarta petverktyget för att lyfta ut batteriet ur höljet.

Återmontering

Varning

Installera endast ett BR2032-batteri. Det finns en risk för explosion om batteriet installeras på fel sätt eller ersätts med fel typ av batteri. Lämna uttjänta batterier till återvinning i enlighet med lokala miljöskyddsföreskrifter.

1. Sätt in batteriets positiva sida i batterihöljet (1). När batteriet har installerats ska den negativa sidan vara synlig (2).

2. Vänd på batterihöljet med batteriet och lägg det på moderkortet. Rikta in skruvutskärningarna i batterihöljet med skruvhålen i moderkortet.

3. Använd T5-skruvmejseln för att sätta tillbaka de två T5-skruvarna (923-07617).

• Obs! 923-07617 är ett paket med skruvar och batterihölje.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: