Antenn 3 till Mac Studio (2023)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (10–34 Ncm)

• Antennverktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Vridmomentnyckel (orange, 0,85 kgf cm)

• Halvmåneformad Torx Plus 3IP-bit

• Torx Plus 5IP-bit 50 mm

Borttagning

1. Placera datorn så att de bakre portarna är vända åt höger.

2. Använd den orangefärgade vridmomentnyckeln och Torx Plus 3IP-biten för att ta bort de två 3IP-skruvarna (923-09162) från antennens kontakthölje. Ta bort höljet och spara det till återmonteringen.

3. Använd antennverktyget för att lyfta bort änden på koaxialkabeln till antenn 3 från kontakten.

4. Använd den platta änden på det svarta petverktyget för att trycka längs hela koaxialkabeln till antenn 3 för att lossa den från antennens två jordningsklämmor.

5. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och Torx Plus 5IP-biten på 50 mm för att ta bort de två 5IP-skruvarna (923-09168) från antenn 3.

6. Lyft ut antenn 3 ur höljet.

Återmontering

1. Placera antenn 3 i höljet.

2. Ställ in vridmomentvärdet för den justerbara vridmomentnyckeln på 11,5 Ncm. Använd sedan den justerbara vridmomentnyckeln och Torx Plus 5IP-biten för att sätta tillbaka de två 5IP-skruvarna (923-09168) i antenn 3.

3. Använd antennverktygets trubbiga ände för att trycka fast änden på koaxialkabeln till antenn 3 i kontakten.

4. Placera antennens kontakthölje över antennkoaxialkablarnas ändar. Använd sedan den orangefärgade vridmomentnyckeln och Torx Plus 3IP-biten för att sätta tillbaka de två 3IP-skruvarna (923-09162) i antennens kontakthölje.

5. Använd det svarta petverktyget för att trycka in koaxialkabeln till antenn 3 i de två jordningsklämmorna till antennkoaxialkabeln i höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: