Apple FIPS Cryptographic Modules 7.0 för macOS Sierra 10.12

Läs om macOS Cryptographic Modules, Apple macOS CoreCrypto Module 7.0 och Apple macOS CoreCrypto Kernel Module 7.0.

macOS Sierra Cryptographic Modules – Apple macOS CoreCrypto Module 7.0 och Apple macOS CoreCrypto Kernel Module 7.0 – behöver inte konfigureras för aktivering eller konfigurering för ”FIPS-läge” för FIPS 140-2-kompatibilitet på datorer med macOS Sierra 10.12.

Utförliga instruktioner om hur du använder modulerna finns i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance macOS Sierra 10.12.

Läs mer om produktsäkerhet, verifieringar och vägledning för macOS.

Publiceringsdatum: