Batteri till Mac mini (2023 med M2)

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Nitrilhandskar eller luddfria handskar

• Nylonpetverktyg (svart)

Viktigt

Den här modellen kräver ett BR1632A-batteri. Ersättningsbatterier kan köpas hos återförsäljare av elektronikvaror.

Borttagning

1. Placera den platta änden på det svarta petverktyget bakom batteriet enligt bilden.

2. Ta på dig handskarna. Kläm batteriet enligt bilden och lyft det lite (1). Skjut sedan ut batteriet ur batteriuttaget och mot fläkten (2).

Återmontering

Varning

Installera endast ett BR1632A-batteri. Det finns en risk för explosion om batteriet installeras på fel sätt eller ersätts med fel typ av batteri. Lämna uttjänta batterier till återvinning i enlighet med lokala miljöskyddsföreskrifter.

1. Se till att det inte finns smuts i batteriuttaget.

2. För in batteriet i batteriuttaget. Se till att batteriets negativa (-) sida är vänt från kylflänsen.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: