Om prenumerationer och integritetsskydd

När du köper en prenumeration från en tredjepartsutvecklare i App Store, eller en prenumeration på en enskild publikation i Apple News skapar vi ett prenumerations-ID som är unikt för dig och utvecklaren eller utgivaren. Vi använder prenumerations-ID:t för att skicka rapporter till utvecklaren eller utgivaren med information om prenumerationen du köpte och landet eller regionen du bor i. Den här informationen ges till utvecklare så att de vet hur det går för deras prenumerationer.

Om du avslutar alla prenumerationer hos en viss utvecklare eller utgivare och inte prenumererar igen nollställs prenumerations-ID:t efter 180 dagar.

Läs mer

Läs mer om att visa, ändra eller avbryta prenumerationer.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.