Snabbladda din iPhone

Ta reda på vad du behöver för att snabbladda din iPhone.

Det här behöver du

Du kan snabbladda batteriet i din iPhone 8 och senare upp till 50 procent på cirka 30 minuter. Hitta testinformation för olika modeller av iPhone.

För att snabbladda behöver du en iPhone 15-modell med en usb-C-kabel

• Apple 18 W,* 20 W, 29 W, 30 W, 35 W, 61 W, 67 W, 87 W, 96 W eller 140 W USB-C-strömadapter

• En jämförbar usb-C-strömadapter från tredje part som har stöd för strömleverans över usb (usb-PD)

Snabbladdning kanske inte fungerar i miljöer som är för kalla eller varma.

Om du inte är säker på vilken Apple-strömadapter du har, kontrollerar du wattalet på adapterns undersida:

20w-adapter-tech-spec

Information om laddningstestning i iPhone

• Tester som utfördes av Apple i augusti 2023 med förhandsversioner av iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max samt mjukvara och Apple usb-C-strömadapter (20 W modell A2305). Snabbladdningstesterna utfördes med urladdade iPhone-enheter. Laddningstiden varierar beroende på inställningar och omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

• Tester som utfördes av Apple i augusti 2022 med förhandsversioner av iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max samt mjukvara och Apple usb-C-strömadapter (20 W modell A2305). Snabbladdningstesterna utfördes med urladdade iPhone-enheter. Laddningstiden varierar beroende på inställningar och omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

• Tester som utfördes av Apple i februari 2022 med en förhandsversion av iPhone SE (3:e generationen) samt mjukvara och Apple usb-C-strömadapter (20 W modell A2305).

• Tester som utfördes av Apple i augusti 2021 med förhandsversioner av iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max samt mjukvara och Apple usb-C-strömadapter (20 W modell A2305).

• Tester som utfördes av Apple i september 2020 med förhandsversioner av iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max samt mjukvara och Apple usb-C-strömadapter (20 W modell A2305). Snabbladdningstesterna utfördes med urladdade iPhone-enheter. Laddningstiden varierar beroende på omgivande faktorer. De faktiska resultaten varierar.

• Tester som utfördes av Apple i februari 2020 med en testversion av iPhone SE (2:e generationen) samt mjukvara och Apple usb-C-strömadaptrar (18 W modell A1720 och 30 W modell A1882).

• Tester som utfördes av Apple i augusti 2019 med en testversion av iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max samt mjukvara och Apple usb-C-strömadaptrar (18 W modell A1720, 29 W modell A1540, 30 W modell A1882, 61 W modell A1947 och 87 W modell A1719).

• Tester som utfördes av Apple i augusti 2017 med förhandsversioner av iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus samt mjukvara och i augusti 2018 med förhandsversioner av iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR samt mjukvara och Apple usb-C-strömadaptrar (18 W modell A1720, 29 W modell A1540, 30 W modell A1882, 61 W modell A1718, 87 W modell A1719).

* Du måste ha en strömadapter på 20 W eller högre för att kunna snabbladda en iPhone 12 eller senare.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.