Om din iPhone har fastnat på Apple-logotypen

Om du har iOS 13 eller senare och har försökt att återskapa din iPhone från en säkerhetskopia eller försökt flytta din iPhone från en tidigare enhet kan Apple-logotypen och förloppsindikatorn visas på skärmen i mer än en timme. Läs om vad du kan göra.

Om du har ovanstående problem följer du dessa steg:

1. Kontrollera att förloppsindikatorn på iPhone-skärmen har stått stilla i minst en timme.

2. Om indikatorn inte har rört sig på över en timme ansluter du enheten till en dator och sätter den i återställningsläge genom följande steg:

• iPhone 8 och senare: Håll ned och släpp volymhöjningsknappen. Håll ned och släpp volymsänkningsknappen. Håll sidoknappen intryckt. Håll sidoknappen intryckt tills återställningsskärmen visas.

• iPhone 7 och iPhone 7 Plus: Tryck på och håll ned både volymsänkningsknappen och vilo-/väckningsknappen. Håll ned volymsänkningsknappen tills återställningsskärmen visas.

• iPhone 6s och tidigare: Håll ned både vilo-/väckningsknappen och hemknappen. Håll hemknappen intryckt tills återställningsskärmen visas.

3. Öppna Finder på en Mac med macOS Catalina 10.15 eller senare. På en Mac med macOS Mojave 10.14 eller tidigare eller på en pc: öppna iTunes. När du får frågan om du vill uppdatera eller återskapa i iTunes väljer du Uppdatera. Då uppdateras din enhet till den senaste versionen av iOS. Om du väljer Återskapa raderar du din iPhone.