Så här köper du en ny e-postdomän att använda med iCloud Mail

Om du prenumererar på iCloud+ kan du köpa din egen domän. Sedan kan du skicka och ta emot e-post från en personlig e-postadress med iCloud Mail.

Det här behöver du

För att köpa en domän att använda med iCloud Mail måste du vara 18 år eller äldre och ha:

• Ett Apple-ID med tvåfaktorsautentisering aktiverat.

• En primär iCloud Mail-e-postadress konfigurerad för att använda en anpassad e-postdomän.

För att dela en domän med andra ska du se till att de också har ett Apple-ID med tvåfaktorsautentisering aktiverat och har en primär iCloud Mail-e-postadress.

Läs mer om anpassade e-postdomäner

Köpa en domän på din iPhone med iOS 16 eller senare

1. Öppna appen Inställningar.

2. Tryck på ditt namn.

3. Tryck på iCloud och välj sedan iCloud-e-post.

4. Välj Anpassad e-postdomän och tryck sedan på Fortsätt.

5. Välj Köp en domän.

6. I textfältet anger du det domännamn du vill köpa.

7. Tryck på Sök. Om domänen eller liknande domäner är tillgängliga visas prisalternativ.

8. Välj en domän och följ sedan stegen på skärmen för att slutföra köpet.

En tredjepartsregistrator sköter försäljningen av varje domän. Kontakta dem för support vid fakturerings- eller återbetalningsproblem,.

Köpa en domän på iCloud.com

Läs om hur du köper en domän på vilken enhet som helst på iCloud.com

Anpassad e-postdomän är inte tillgänglig i alla länder eller regioner.