Om registrering för Apple Education Community

Läs mer om Apple Education Community och hur du registrerar dig.

Apple Education Community en onlinegemenskap för fortbildning för lärare som använder Apple-teknik för att skapa engagerande lärandeupplevelser för sina elever. Gemenskapen har två huvudplatser, Learning Center (tidigare Apple Teacher Learning Center) och Forum – en säker, samarbetsplats där lärare kan ta kontakt med varandra och lära sig av varandra.

I Learning Center finns handledda självstudier, lektionsidéer och inspiration från Apple. Med resurser tillgängliga på 16 språk kan lärare bygga upp starka grundläggande färdigheter för att använda iPad och Mac, och fördjupa elevernas lärande med Pages, Keynote, Numbers, GarageBand och iMovie. När lärare lär sig kan de få utmärkelser genom programmet Apple Teacher och få tillgång till ytterligare inlärningsresurser.

Forum* ger lärare möjlighet att kontakta en kollega och få coachning och mentorskap av Apples experter. Lärare kan ställa frågor, diskutera relevanta ämnen och dela berättelser och resurser som påverkar lärandet och mer. Medlemmar i gemenskapen med Forum-profiler kan följa andra medlemmar för att hålla kontakten och få inspiration. Du kan lära dig mer om hur du använder Forum i Forum Help Resources.

*Forum finns på amerikansk engelska i Australien, Kanada, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien och USA. Innehåll som är godkänt för offentlig visning i Forum är tillgängligt som skrivskyddat för alla användare. Vissa samarbetsfunktioner och områden i Forum kanske inte är tillgängliga på alla språk eller i alla länder eller regioner.

Registrera dig med ditt Apple-ID

Medlemskapet i Apple Education Community är kostnadsfritt och ger obegränsad tillgång till en ständigt växande samling av resurser. När du blir medlem får du tillgång till Apple Teachers fortbildningsprogram och alla dess fördelar. Du kan använda ditt personliga Apple-ID för att registrera dig för Apple Education Community. Du kan även använda ett hanterat Apple-ID tilldelat av skolan om du har rollen lärare, chef eller administratör. Hanterade Apple-ID:n med en elevroll har begränsad tillgång till Apple Education Community.

Om du inte har ett personligt Apple-ID läser du om hur du skapar ett.

Få uppdateringar via e-post

Som medlem i Apple Education Community kan du registrera dig för att få e-postmeddelanden och hålla dig informerad om inspirerande berättelser, praktiska tips och nya idéer som hjälper dig att integrera Apples produkter och appar i dina lektioner. Du kan bekräfta den här e-postadressen och uppdatera inställningarna för ditt Apple-ID på appleid.apple.com.

Läs om var medlemskap i Apple Education Community är tillgängligt

Land eller region

Språk

Australien

Engelska

Österrike

Engelska

Tyska

Belgien

Engelska

Franska

Nederländska

Brasilien

Engelska

Portugisiska

Kanada

Engelska

Franska

Chile

Engelska

Spanska

Kina, fastlandet

Förenklad kinesiska

Colombia

Engelska

Spanska

Danmark

Engelska

Finland

Engelska

Frankrike

Engelska

Franska

Tyskland

Engelska

Tyska

Hongkong

Engelska

Indien

Engelska

Indonesien

Engelska

Irland

Engelska

Italien

Engelska

Italienska

Japan

Japanska

Luxemburg

Engelska

Franska

Tyska

Malaysia

Engelska

Mexiko

Engelska

Spanska

Nederländerna

Engelska

Nederländska

Nya Zeeland

Engelska

Norge

Engelska

Norska

Filippinerna

Engelska

Singapore

Engelska

Sydafrika

Engelska

Spanien

Engelska

Spanska

Sverige

Engelska

Svenska

Schweiz

Engelska

Franska

Tyska

Taiwan

Engelska

Traditionell kinesiska

Thailand

Engelska

Thailändska

Turkiet

Engelska

Förenade Arabemiraten

Engelska

Storbritannien

Engelska

USA

Engelska

Spanska

Vietnam

Engelska

Vietnamesiska

Vi uppdaterar den här sidan när programmet blir tillgängligt i andra länder eller regioner.

Har du problem med registrering?

Om du har problem med att registrera dig för Apple Education Community kontaktar du Apples support.