Nollställa Beats-högtalaren

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning för din högtalare kan du behöva nollställa den.

Pill

Pill+

Pill 2.0

Nollställa Beats Pill

För att återställa Beats Pill och behålla inställningarna trycker du på och håller ned systemknappen i minst 10 sekunder.

systemknappen på Beats Pill

För att ta bort alla parkopplade enheter tar du bort det anpassade namnet och återställer Beats Pill till fabriksinställningarna, trycker på och håller ned systemknappen och volymsänkningsknappen i minst 15 sekunder.

systemknapp och volymsänkningsknapp på Beats Pill

Nollställa Beats Pill+

Så här återställer du Beats Pill+ och behåller dina inställningar:

1. Håll strömknappen intryckt i åtta sekunder och släpp sedan.

2. Tryck en gång på strömknappen. Lampan på batterimätaren blinkar vitt till rött tre gånger.

strömknappen på Beats Pill+

För att ta bort alla parkopplade enheter tar du bort det anpassade namnet och återställer Beats Pill+ till fabriksinställningarna:

1. Anslut Beats Pill+ till en strömkälla med Lightning-till-usb-kabeln.

2. Sätt på högtalaren.

3. Håll knappen b och strömknappen intryckta i sex sekunder. Lampan på batterimätaren blinkar rött sex gånger.

”b”-knapp och strömknapp på Beats Pill+

Nollställa Beats Pill 2.0

Så här återställer du Pill 2.0:

1. Starta din Pill 2.0.

2. Håll knappen b och strömknappen intryckta i tio sekunder. LED-lamporna blinkar rött och grönt tre gånger.

”b”-knapp och strömknapp på Beats Pill 2.0

Annat som du kan prova

Har du fortfarande problem med högtalaren?