Direktansluta två Mac-datorer i ett nätverk med en Thunderbolt 3-kabel kräver Thunderbolt-aktiverade värdar

Mac-datorer stöder nätverk mellan två Thunderbolt-värdar med en lämplig Thunderbolt-kabel mellan dem.

Om du har problem med Thunderbolt 3-nätverk, eller om du hänvisades till den här sidan när du anslöt en Mac-dator till en annan värd, kontrollerar du följande:

• Kontrollera att datorerna stöder Thunderbolt 3 över USB-C. Om du är osäker kontrollerar du det med tillverkaren.

• Anslut Mac-datorn direkt till den andra datorn med och inte via en USB-C-hubb. USB-C-hubbar har inte stöd för Thunderbolt 3-anslutningar mellan sina portar.

• Använd en kabel som har stöd för Thunderbolt 3. Alla USB-C-kablar stöder inte kraven för Thunderbolt 3. Exempelvis Apple Thunderbolt 3-kabeln (USB-C) stöder en Thunderbolt 3-anslutning men en USB-C-laddningskabel gör inte det.

• Använd en adapter för Apple Thunderbolt 3 (USB-C) till Thunderbolt 2 och en Thunderbolt 2-kabel om du vill ansluta en Mac-dator med Thunderbolt 3 till en Mac-dator med Thunderbolt 2.

Om du behöver mer hjälp kontaktar du Apple-supporten eller bokar tid i Genius Bar.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.