Använd din Apple Watch efter service

Här följer information om hur du använder din servade Apple Watch.

1. Håll din Apple Watch nära iPhone-enheten.

2. Parkoppla din Apple Watch. När du parkopplar din Apple Watch får du alternativet att återskapa den från en säkerhetskopia du skapat tidigare.

© 2023 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Apple Watch och iTunes är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.