iOS 14.4.1 och iPadOS 14.4.1 är inte tillgängliga för fördröjd programuppdatering

Apple rekommenderar att du uppdaterar till iOS 14.4.2 och iPadOS 14.4.2 eller senare.

Den här artikeln är avsedd för nätverksadministratörer.

Skillnaden mellan 14.4.1 och 14.4.2 är en korrigering för Webkit-sårbarheten CVE-2021-1879. Administratörer kan justera fördröjningen för programuppdateringen så att användare kan installera 14.4.2, som publicerades den 26 mars 2021, eller installera en specifik OS-version med hjälp av kommandot Schedule OS Update. Kontakta din MDM-leverantör för mer information om hur du justerar fördröjningen eller utför det här kommandot.