Om du får ett meddelande där det står Kunde inte skapa Apple-ID eller Kunde inte ställa in iCloud

Så här gör du om du får en varning när du försöker ställa in iCloud på din iPhone, iPad, iPod touch eller Mac.

Om du får ett meddelande där det står Kunde inte skapa Apple-ID

Om du får ett Kunde inte skapa Apple-ID-meddelande betyder det att du har överskridit antalet nya Apple-ID som du kan ställa in med iCloud på en enhet inom ett år.

Om du får ett Kunde inte ställa in iCloud-meddelande

Om du får ett Kunde inte ställa in iCloud-meddelande betyder det att du har överskridit antalet nya Apple-ID som du kan ställa in med iCloud på en enhet inom ett år.

Varför får jag det här meddelandet?

Du kan få det här meddelandet om

• du loggar in med ett Apple-ID som du redan har skapat på webben, en Apple TV eller en enhet från tredje part, men som du inte har ställt in med iCloud

• du loggar in med ett Apple-ID som endast harwebbaserad åtkomst till iCloud

Vad bör du göra?

Om du har en annan iPhone, iPad, iPod touch eller Mac kan du prova att ställa in iCloud med ditt Apple-ID på den enheten. Logga in med ditt Apple-ID och följ sedan stegen på skärmen för att börja använda iCloud.

Om du redan har ett Apple-ID inställt med iCloud, loggar du in med det Apple-ID:tloggar du in med det Apple-ID:t

Om du behöver mer hjälp

Om du fortfarande behöver ställa in iCloud med detta Apple-ID ber du Apple-supporten

Ditt Apple-ID Du behöver endast det här Apple-ID:t och ett lösenord för att logga in på alla Apples tjänster.