Webbaserad åtkomst till iCloud

Om du inte har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-dator kan du fortfarande använda iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter och Anteckningar direkt från iCloud.com.

Vad är webbaserad åtkomst till iCloud?

Webbaserad åtkomst till iCloud gör att du kan dela och samarbeta med andra i realtid i dokument, kalkylblad och presentationer även om de inte har åtkomst till en Apple-enhet. Det betyder att du kan bjuda in vem som helst att dela en fil. Han eller hon kan sedan använda sitt webbaserade konto för att komma åt filen och redigera utan att lämna iCloud. Det inkluderar tillgång till iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote och Anteckningar för iCloud och 1 GB gratis lagringsutrymme för anteckningar och dokument som du skapar.

Läs mer om iWork för iCloud.

Hur kommer jag igång?

Gå bara till iCloud.com och logga in med ditt Apple-ID. Om du redan har använt iTunes Store, iCloud eller någon annan Apple-tjänst kanske du redan har ett Apple-ID. Läs om hur du hittar ditt Apple-ID om du har glömt det.

Läs om hur du skapar ett Apple-ID om du inte har ett. När du har skapat kontot loggas du in automatiskt.

Vilka webbläsare stöds?

iCloud.com stöder de senaste versionerna av Safari, Firefox, Chrome, Edge och Opera. Läs mer om systemkraven för iCloud.

Hur får jag tillgång till samtliga iCloud-funktioner?

Om du har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac-dator kan du få samtliga iCloud-funktioner. Logga bara in på iCloud. Du får omedelbar tillgång till alla iCloud-funktioner och 5 GB lagringsutrymme utan kostnad. Från din enhet kan du uppgradera till iCloud+ för att få tillgång till premiumfunktioner som Privat reläservice på iCloud, Dölj min e-postadress och stöd för säker HomeKit-video.*

*Alla tjänster är inte tillgängliga i alla länder och regioner.

Kan jag uppgradera mitt iCloud-lagringsutrymme?

iCloud-konton med webbaserad åtkomst är begränsade till 1 GB lagringsutrymme. Du behöver en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac för att få tillgång till samtliga iCloud-funktioner och uppgradera till iCloud+.

Vad är ett Apple-ID?

Ditt Apple-ID är det personliga konto som du använder med alla Apples produkter och tjänster. Det innehåller mejladressen och lösenordet som du använder när du loggar in, tillsammans med kontakt-, betalnings- och säkerhetsinformation som du använder med Apple.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.