Använda Apple Music med dina Android-enheter

Abonnera på Apple Music och streama miljontals låtar. Streama musik till din TV med Chromecast. Lyssna på din favoritmusik i bilen med Android Auto. Och mycket mer – allt med Apple Music på Android.

Hämta Apple Music-appen

Vill du hämta Apple Music-appen behöver du en Android-telefon eller surfplatta med Android 5.0 (Lollipop) eller senare, eller en Chromebook som stöder Android-appar.

Gå till Google Play för att hämta Apple Music-appen.

Prenumerera på Apple Music

Streama miljontals låtar. Få exklusiva spellistor och rekommendationer av musik som du kommer att älska. Lyssna på varje enhet med Apple Music-appen.

Läs hur du går med i Apple Music på din Android-enhet.

Om du redan prenumererar loggar du bara in med ditt Apple-ID

1. Öppna appen Apple Music.

2. Om du ser ett proverbjudande tycker du på Logga in övre högra hörn. Annars kan du trycka på knappen Merknappen Mer och sedan på Logga in.

3. Ange samma Apple-ID och lösenord som du använder med Apple Music.

Dela ett familjemedlemskap i Apple Music

Du kan använda Familjedelning på din Android-enhet för att dela och hantera ett familjemedlemskap i Apple Music med en familjegrupp. Eller så kan du gå med i någon annans familjegrupp och dela deras prenumeration.

Läs hur du använder Familjedelning med Apple Music på din Android-enhet.

Streama musik från Apple Music till din Chromecast-enhet

1. Se till att din Android-enhet och Chromecast-enhet är anslutna till samma wifi-nätverk.

2. Öppna appen Apple Music.

3. Högst upp på skärmen trycker du på Cast-knappenNo alt supplied for Image.

4. Tryck på din Chromecast-enhet.

5. Spela upp musik.

Du kan få hjälp med Chromecast av Google-supporten.

Vissa innehållstyper i Apple Music har inte stöd för sändning och vissa Chromecast-enheter stöds inte.

Använda Apple Music med Android Auto

Med Android Auto kan du lyssna på Apple Music i bilen och bestämma vad som spelas från skärmen i bilen.

1. Hämta Android Auto till din Android-enhet från Google Play.

2. Anslut din Android-enhet till din bil.

3. Öppna Android Auto från bildskärmen i din bil.

4. Öppna Apple Music-appen i Android Auto och spela musik.