Använd Familjedelning med Apple Music på Android

På din Android-enhet kan du använda Familjedelning i Apple Music-appen och dela på ett familjemedlemskap i Apple Music. Läs om att gå med i en familjegrupp för att dela på deras Apple Music-prenumeration. Eller så kan du starta en egen familjegrupp för att dela på din prenumeration.

Så här går du med i någon annans familjegrupp

Följ stegen nedan för att gå med i familjegrupp och dela deras medlemskap i Apple Music. Läs mer om hur du går ur en familjegrupp du valt att lämna.

Acceptera en inbjudan till en familjegrupp och dela på deras medlemskap i Apple Music

1. Hämta Apple Music-appen från Google Play till din Android-enhet.

2. Öppna e-postinbjudan på din Android-enhet och gå med i Familjedelning.

3. Tryck på länken i e-postinbjudan.

4. Tryck på Apple Music i fönstret ”Öppna med”.

5. Tryck på Godkänn.

6. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord.

Lämna en familjegrupp

1. Öppna Apple Music-appen på din Android-enhet.

2. Tryck på knappen Mer knappen Mer .

3. Tryck på Konto.

4. Tryck på Hantera familj.

5. Tryck på [ditt namn].

6. Tryck på Lämna familj.

Så här startar och hanterar du din egen familjegrupp

När du har skaffat ett familjemedlemskap i Apple Music kan du börja hantera en familjegrupp och dela ditt medlemskap. Följ bara stegen nedan.

Uppgradera till en Apple Music-familjeprenumeration

1. Öppna Apple Music-appen på din Android-enhet.

2. Tryck på Lyssna nu.

3. Tryck på knappen Mer knappen Mer .

4. Tryck på Konto.

5. Tryck på Uppgradera till familj.

Uppgradera ditt Apple Music-abonnemang
  6. Välj Familjeplan.

7. Tryck på Gå med i Apple Music.

8. Följ stegen på skärmen och logga in med ditt Apple-ID och bekräfta din betalningsinformation.

Bjud in personer till din familjegrupp och dela ditt medlemskap

1. Öppna Apple Music-appen på din Android-enhet.

2. Tryck på knappen Mer

3. Tryck på Konto.

4. Tryck på Hantera familj.

5. Tryck på Lägg till familjemedlem.

Dela ditt Apple Music-abonnemang
  6. Ange namn och e-postadress.

7. Tryck på Skicka.

Ta bort någon från din familjegrupp

1. Öppna Apple Music-appen på din Android-enhet.

2. Tryck på knappen Mer

3. Tryck på Konto.

4. Tryck på Hantera familj.

5. Tryck på den familjemedlem som du vill ta bort.

6. Tryck på Ta bort från familj.

Stoppa familjedelning

1. Öppna Apple Music-appen på din Android-enhet.

2. Tryck på knappen Mer

3. Tryck på Konto.

4. Tryck på Hantera familj.

5. Tryck på [ditt namn].

6. Rulla ner och tryck på Stoppa familjedelning.

Tillgänglighet till Apple Music kan variera beroende på land eller region. Läs mer om vad som är tillgängligt i ditt land eller din region.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.