Högtalare till iPhone SE (3:e generationen)

Innan du börjar

Varning

Läs Batterisäkerhet och följ riktlinjerna för hantering av arbetsyta och batteri innan du börjar.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• ESD-säker pincett

• JCIS-bit

• Micro stix-bit

• Nylonpetverktyg (svart)

• Superskruvbit

• Vridmomentnyckel (grön, 0,45 kgf cm)

Borttagning

1. Ta bort de två stjärnskruvarna från högtalaren med en vridmomentnyckel och JCIS-biten. Lägg skruvarna åt sidan.

2. Ta bort superskruven från högtalaren med en vridmomentnyckel och superskruvbiten. Lägg skruven åt sidan.

3. För försiktigt in det svarta petverktyget under moderkortets nedre högra hörn (1). Lyft upp moderkortet precis så mycket att du kan skjuta in högtalaren under det, och frigöra högtalaren från högtalarporten (2). Lyft ur högtalaren från höljet.

•  Var försiktig! Böj inte moderkortet och lyft det inte mer än nödvändigt för att få plats för högtalarens ovandel.

•  Var försiktig! På högtalarens vänstra övre hörn sitter en flik som går mellan moderkortet och höljet. Var försiktig när du tar bort högtalaren så att inte fliken går sönder eller moderkortet böjs.

Återmontering

1. Slutför steg 1 till 4 för återmontering av Taptic Engine  för att börja återmontera Taptic Engine .

2. För Taptic Engine -/dockkontakten försiktigt fram och tillbaka med det svarta petverktyget för att kontrollera att den är ordentligt ansluten till koaxialkontakten på höljet.

3. Kontrollera att Taptic Engine -/dockkontakten sitter parallellt med höljets högersida med det svarta petverktyget.

•  Var försiktig

• Se till att fliken på högtalaren ligger under moderkortet och över skruvhålet när du återinstallerar högtalaren.

• Sätt tillbaka högtalaren försiktigt så att inte fliken går sönder eller moderkortet böjs.

4. För in det svarta petverktyget under moderkortets nedre högra hörn. Vinkla högtalarens övre del nedåt och skjut in den lätt under moderkortet (1). Lägg högtalarens nederdel i höljet. Skjut sedan in högtalarens nederdel i högtalarporten (2).

5. Skruva i en ny superskruv (923-04084) i högtalaren med den gröna vridmomentnyckeln och superskruvbiten.

6. Skruva i två nya stjärnskruvar (923-04085) (1) (923-04083) (2) i högtalaren med den gröna vridmomentnyckeln och JCIS-biten.

7. Kontrollera att Taptic Engine -/dock-kontakten är ordentligt ansluten till koaxialkontakten på höljet.

8. Tryck änden på Taptic Engine -flexkabeln mot Taptic Engine -/dockkontakten.

9. Sätt fast änden på den nedre antennflexkabeln på den övre delen av Taptic Engine -flexkabeln.

10. Tryck den nedre änden av wifi-antennen mot ovandelen av den nedre antennflexkabeln (1). Tryck den övre änden av wifi-antennen mot den övre kontakten (2).

11. Slutför Taptic Engine -återmonteringsstegen 10 till 12 för att återmontera Taptic Engine -kontakthöljet.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: