Om Mail på Mac-datorn oväntat avslutas när du adresserar ett meddelande till en kontaktgrupp

Följ dessa steg om Mail i OS X El Capitan oväntat avslutas när du adresserar ett meddelande till en kontaktgrupp som har fem eller fler medlemmar.

Om du regelbundet skickar meddelanden till samma grupp människor kan du skapa en grupp för dem i programmet Kontakter och ange gruppens namn i adressfältet i meddelandet. Om Mail i El Capitan oväntat avslutas när du anger ett gruppnamn ska du kontrollera att du har uppdaterat till OS X El Capitan 10.11.2.

Du kan även göra på något av följande sätt för att lägga till en grupp:

• Klicka på knappen Lägg till  i adressfältet och välj sedan gruppen från listan med kontakter.

• Skriv hela gruppnamnet och tryck på returtangenten istället för att låta Mail skriva färdigt gruppnamnet åt dig.