Om du ser meddelandet ”Den här filmen kräver QuickTime” i iTunes

Medieinnehåll som köpts eller hyrts från iTunes Store kan spelas upp i iTunes, men du behöver kanske en annan mediaspelare för att visa vissa äldre mediefiler.

Du kan spela upp många olika mediefiler, till exempel dem som du köper eller hyr från iTunes Store, i iTunes. Men vissa äldre filer kan få iTunes att visa följande meddelande:

”Den här filmen kräver QuickTime, som inte stöds av den här versionen av iTunes.”

Om detta meddelande visas kan du prova att visa filerna med en annan mediaspelare.

Om du använder macOS

1. Kontroll-klicka på innehållet och välj sedan ”Visa i Finder”.

2. Kontroll-klicka på filen och välj sedan Öppna med.

3. I den meny som visas väljer du QuickTime Player eller en annan mediaspelare. Läs om vad du kan göra om QuickTime Player inte kan öppna en videofil.

Om du använder Windows

1. Högerklicka på innehållet och välj ”Visa i Utforskaren”.

2. Högerklicka på filen och välj Öppna med.

3. I den meny som visas väljer du en mediaspelare som har stöd för filens format.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.