iTunes U-samlingar flyttar till Podcaster

I september 2017 börjar iTunes U-samlingarna flyttas över till appen Podcaster på din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV eller till iTunes-avsnittet Podcaster på din Mac eller pc.

Hitta iTunes U-samlingar och kurser för allmänheten

iTunes U tillhandahåller kostnadsfritt utbildningsinnehåll från ledande skolor, universitet, museer och kulturella institutioner för användare över hela världen. iTunes U-samlingar innehåller kostnadsfria föreläsningar, språklektioner, ljudböcker och mer. iTunes U-kurser för allmänheten innehåller kostnadsfritt innehåll som har sammanställts kring ett kursämne.

Efter överflyttningen kommer iTunes U inte längre att synas i iTunes på din Mac eller pc och då kommer du inte att kunna hämta nytt innehåll till din dator. (Läs mer om hur du hämtar innehåll före överflyttningen.) Du kommer dock fortfarande att kunna läsa iTunes U-innehåll:

• Om du vill se iTunes U-samlingar använder du appen Podcaster på din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV eller också går du till iTunes-avsnittet Podcaster på din Mac eller pc. Innehållet kan eventuellt vara kategoriserat på annat sätt än tidigare, men du kommer att kunna hitta innehåll genom att söka efter artistens eller samlingens namn.

• Om du vill se iTunes U-kurser för allmänheten använder du appen iTunes U på en iOS-enhet.

Alla länkar till innehåll från iTunes U-samlingar kommer att ändras till att peka på samma innehåll i Podcaster. Länkar till innehåll i kurser för allmänheten kommer endast att fungera på iOS-enheter.

Hitta prenumerationer

Alla prenumerationer på iTunes U-samlingar på dina iOS-enheter eller din dator kommer att omvandlas till prenumerationer på samma innehåll i Podcaster.

Om din enhet begränsar åtkomsten till appen Podcaster

Du kommer inte att kunna visa iTunes U-samlingar på enheter som begränsar åtkomsten till appen Podcaster. Läs mer om hur man använder Begränsningar.

Hämta resurser före överflyttningen

Om du vill ha åtkomst till iTunes U-innehåll på din Mac eller pc efter överflyttningen måste du hämta materialet till din dator innan överflyttningen äger rum. Efter september 2017 hittar du det hämtade materialet i avsnittet Podcaster i iTunes.

Om du hanterar iTunes U-innehåll för din organisation

Mer information om överflyttningen och innehållet på din plats för allmänheten finns på http://help.apple.com/itunesu/sitemanager/#/itu833e41946.