Om OS X Server 5.1.5

Lär dig mer om ändringarna i OS X Server 5.1.5-uppdateringen.

Den här programvaran uppdaterar OS X Server 5.0.3, 5.0.4, 5.0.15 eller 5.1. Den kräver OS X El Capitan 10.11.5 för att installeras.

OS X Server 5.1.5 kräver OS X 10.11.5. Om din Mac använder en version av OS X som är tidigare än 10.11.5 måste du uppgradera till OS X 10.11.5 för att använda OS X Server 5.1.5.

Så här uppdaterar du

På en Mac som kör OS X 10.11.5 ska du uppdatera till OS X Server 5.1.5 från uppdateringspanelen i Mac App Store. Serveruppdateringar installeras inte alltid automatiskt för att förhindra avbrott i tjänsterna. Det gäller även om du har valt att installera andra uppdateringar automatiskt från Mac App Store.

Under installationen kan du få meddelandet ”Server app replacement detected” (ersättning av serverprogram upptäckt). Det är en del av uppdateringsprocessen. Alla server- och datainställningar sparas under uppdateringen.

När installationen är klar öppnar du serverprogrammet för att avsluta inställningen av de tjänster du tidigare konfigurerade.

Ändringar som ingår

OS X Server 5.1.5 förbättrar den allmänna stabiliteten för OS X Server och medför följande specifika förbättringar:

• Uppdaterad för OS X El Capitan 10.11.5

Profilhanteraren

• Konfigurationsperioden innan lösenkod krävs på delad iPad

• Stöd för att hoppa över panelen True Tone Setup Assistant inkluderades i iOS 9.3

• Nya kommandon (endast delad iPad): aktivera/inaktivera diagnostiskutskick och appanalys

• Nya begränsningar (endast administrerad): tillåt Diagnostic Submission Modification