Om OS X Server 3.1-uppdateringen

Läs mer om ändringarna som ingår i 3.1-uppdateringen av OS X Server.

Denna mjukvara uppdaterar OS X Server 3.0, 3.0.1, 3.0.2 och 3.0.3 till 3.1. Den kräver OS X Mavericks 10.9.2 eller senare.

Så här installerar du

OS X Server 3.1 är tillgänglig via Mac App Store. Det syns i uppdateringspanelen om du har installerat OS X Server (Mavericks). Om du vill installera det klickar du på knappen Uppdatera. Serveruppdateringar installeras inte alltid automatiskt för att förhindra avbrott i tjänsterna. Det gäller även om du har valt att installera andra uppdateringar automatiskt från Mac App Store.

Under installationen kan du se meddelandet Ersättning av Server-appen upptäckt. Det är en del av uppdateringsprocessen. Alla server- och datainställningar sparas under uppdateringen.

När installationen är klar öppnar du Server-appen för att avsluta inställningen av de tjänster du tidigare konfigurerade.

Ändringar som ingår

Server 3.1 förbättrar den allmänna stabiliteten för OS X Server och medför följande specifika förbättringar.

Profilhanteraren

• Stöd för enhetsregistreringsprogrammet

• Hantera aktiveringslåset på administrerade iOS 7.1-enheter

• Hantera inställningar för typsnitt, AirPrint, Wi-Fi Hotspot 2.0 och Skrivbordsbild

• Förbättrad skalbarhet vid synkronisering med stora kataloger

• Förbättrade behörigheter för åtkomst till portalen Min enhet och för enhetsregistrering

• Användarprofiler för Active Directory-konton på OS X 10.9.2-datorer

• Stöd för att överföra ett inloggningsskript

• Förbättrad återhämtning om en fjärrkatalogserver blir otillgänglig

Ytterligare tjänster

• Cache-tjänsten anger nu om det inte går att cachelagra en viss typ av innehåll i ditt land eller i din region

• Löser ett problem med e-posttjänsten som kunde leda till att den visades som aktiv när det inte var det

• Förbättrar pålitligheten vid redigering av kalenderhändelser med många inbjudna