Kablar till Studio Display

Innan du börjar

Fara

Se till att strömsladden inte är ansluten till ett eluttag.

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• ESD-säker pincett

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkil för vinklingsbart stativ

• Stödkil för vinklings- och höjdjusterbart stativ

Borttagning

Viktigt

Se till att stödkilen är mellan höljet och stativet för att hålla höljet på plats.

1. Använd en ESD-säker pincett för att dra bort polyesterfilmen från båda ändarna av flexkablarna till sensorn för omgivningsljus. Använd sedan det svarta petverktyget för att fälla upp låsspärren och skjuta ut flexkablarnas ändar ur kontakterna.

2. Använd det svarta petverktyget för att dra bort flexkabeln till sensorn för omgivningsljus från skärmen och ta bort den.

3. Kläm sidorna på änden av DisplayPort-strömkabeln och dra ut den ur kontakten (1).

4. Dra fliken för att fälla upp låsspärren på DisplayPort-signalflexkabeln (2). Skjut sedan ut änden av flexkabeln ur kontakten (3).

5. Använd det svarta petverktyget för att dra bort paketet med DisplayPort-ström- och signalkablar från höger högtalare för att ta bort det (4).

6. Använd det svarta petverktyget för att dra bort kabelskyddet från mitten av höljet. Ta bort kabelskyddet och spara det till återmonteringen.

• Viktigt: Lägg märke till kablarnas riktning för att kunna sätta tillbaka dem.

7. Dra fliken för att fälla upp låsspärren på kamerans flexkabel. Skjut sedan ut änden av kabeln ur kontakten.

8. Använd det svarta petverktyget för att dra bort kamerans flexkabel från höljet och ta bort den.

9. Kläm sidorna på de två ändarna av kabeln till skärmens bakgrundsbelysning och dra ut dem ur kontakterna.

10. Använd det svarta petverktyget för att dra bort skärmens flexkabel från höljet och ta bort den.

11. Följ borttagningstegen för att ta bort höger fläkt.

12. Använd en ESD-säker pincett för att dra bort polyesterfilmen. Använd den platta änden på det svarta petverktyget för att fälla upp de låsspärren. Skjut sedan ut änden på flexkabeln till höger fläkt ur kontakten.

13. Använd det svarta petverktyget för att dra bort skärmens flexkabel från höljet och ta bort den.

14. Använd en ESD-säker pincett för att dra bort polyesterfilmen på delen med moderkortet på mikrofonens flexkabel (1). Använd den platta delen på det svarta petverktyget och håll ned knappen PUSH på ZIF-kontakten på moderkortet. Använd sedan en ESD-säker pincett för att föra ut flexkabelns ände ur kontakten.

15. Använd en ESD-säker pincett för att dra bort polyesterfilmen på delen med mikrofonen på mikrofonens flexkabel (2). Använd den platta delen på det svarta petverktyget och håll ned knappen PUSH på ZIF-kontakten på mikrofonen. Använd sedan en ESD-säker pincett för att föra ut flexkabelns andra ände ur kontakten.

16. Använd det svarta petverktyget för att dra bort mikrofonens flexkabel från höljet och ta bort den.

17. Följ borttagningstegen för att ta bort vänster fläkt.

18. Använd en ESD-säker pincett för att dra bort polyesterfilmen på änden av flexkabeln till vänster fläkt. Använd den platta änden på det svarta petverktyget för att fälla upp de låsspärren. Skjut sedan ut änden på flexkabeln till vänster fläkt ur kontakten.

19. Använd det svarta petverktyget för att dra bort flexkabeln till vänster fläkt från höljet och ta bort den.

Återmontering

1. Placera flexkabeln till vänster fläkt i höljet enligt bilden.

2. Skjut in änden på flexkabeln till vänster fläkt i kontakten på moderkortet. Använd sedan det svarta petverktyget för att fälla ned låsspärren. Tryck sedan på polyesterfilmfliken för att fästa den vid flexkabelns ände.

3. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med flexkabeln till vänster fläkt för att fästa den vid höljet.

4. Följ borttagningstegen för att sätta tillbaka vänster fläkt.

5. Placera flexkabeln till mikrofonen i höljet enligt bilden.

6. Skjut in änden av mikrofonens flexkabel i kontakten på mikrofonen. Kontrollera att flexkabeln är helt ansluten. Tryck sedan på polyesterfilmfliken för att fästa den vid flexkabelns ände.

7. Skjut in den andra änden av mikrofonens flexkabel i kontakten på moderkortet. Kontrollera att kabeln är helt ansluten. Tryck sedan på polyesterfilmfliken för att fästa den vid flexkabelns ände.

8. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med flexkabeln för att fästa den vid höljet.

9. Placera flexkabeln till höger fläkt i höljet enligt bilden.

10. Skjut in änden på flexkabeln till höger fläkt i kontakten på moderkortet. Använd sedan det svarta petverktyget för att fälla ned låsspärren. Tryck sedan på polyesterfilmfliken för att fästa den vid flexkabelns ände.

11. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med flexkabeln till vänster fläkt för att fästa den vid höljet.

12. Följ borttagningstegen för att sätta tillbaka höger fläkt.

13. Placera kabeln till skärmens bakgrundsbelysning i höljet.

14. Skjut in de två ändarna av kabeln till skärmens bakgrundsbelysning i kontakterna på moderkortet.

15. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med skärmens bakgrundsbelysningskabel för att fästa den vid höljet.

16. Placera kamerans flexkabel i höljet.

17. Skjut in den ena änden av kamerans flexkabel i kontakten på moderkortet. Använd sedan det svarta petverktyget för att fälla ned låsspärren.

18. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med kamerans flexkabel för att fästa den vid höljet.

19. Använd det svarta petverktyget för att placera kabelskyddet över kablarna på mitten av höljet. Tryck sedan längst med kanterna på kabelskyddet för att fästa det vid höljet.

20. Placera paketet med DisplayPort-ström och signalkablar i kanalen i höger högtalare.

21. Skjut in änden av DisplayPort-strömkabeln i kontakten på moderkortet (1).

22. Skjut in änden av DisplayPort-signalflexkabeln i kontakten på moderkortet (2). Använd sedan det svarta petverktyget för att fälla ned låsspärren (3).

23. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med kabeln för att fästa den vid kanalen på höger högtalare (4).

24. Placera flexkabeln till sensorn för omgivningsljus i kanalen i höger högtalare.

25. För in varje ände av flexkabeln till sensorn för omgivningsljus i kontakterna på skärmen. Använd sedan det svarta petverktyget för att fälla ned låsspärrarna. Tryck sedan på polyesterfilmflikarna för att fästa dem vid flexkabelns ändar.

26. För den platta änden på det svarta petverktyget längs med flexkabeln till sensorn för omgivningsljus för att fästa den vid höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: