Usb-C-kort till Studio Display

Innan du börjar

Fara

Se till att strömsladden inte är ansluten till ett eluttag.

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• ESD-säker pincett

• Nylonpetverktyg (svart)

• Stödkil för vinklingsbart stativ

• Stödkil för vinklings- och höjdjusterbart stativ

• Torx T3-skruvmejsel

Borttagning

Viktigt

Se till att stödkilen är mellan höljet och stativet för att hålla skärmen på plats.

1. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de fyra T3-skruvarna (923-05561) från usb-C-kortets kontakthöljen. Ta sedan bort de två höljena och spara dem till återmonteringen.

2. Använd det svarta petverktyget för att lyfta bort ändarna på de två flexkablarna från kontakterna.

3. Använd en ESD-säker pincett för att dra bort det övre lagret polyesterfilm från usb-C-korten. Börja från det nedre högra hörnet.

• Obs! Om du planerar att återmontera befintliga usb-C-kort sparar du tejpen till återmonteringen.

• Viktigt: Ta inte bort fästmaterialen som sitter direkt på varje usb-C-kort.

4. Använd T3-skruvmejseln till att ta bort de sex T3-skruvarna (923-07144). Använd sedan det svarta petverktyget för att ta bort korten från höljet.

Återmontering

Viktigt

Usb-C-korten är markerade med L och R bredvid steckkoden för att visa vilken sida de ska vara på. Markeringarna kan skilja sig åt från bilden. Om korten inte installeras på rätt sida kan skärmen inte anslutas till en Mac.

1. Placera vänster och höger usb-C-kort i höljet. Tryck dem sedan försiktigt på plats.

2. Använd T3-skruvmejseln till att sätta tillbaka de sex T3-skruvarna (923-07144).

3. Om du byter ut usb-C-korten drar du bort polyesterfilmen från den självhäftande baksidan. Om du sätter tillbaka de befintliga usb-C-korten går du vidare till steg 4.

4. Placera polyesterfilmen över båda usb-C-korten enligt bilden. Börja från det övre vänstra hörnet. För den platta änden av det svarta petverkyget längs med polyesterfilmen.

• Viktigt: Placera polyesterfilmen så att skyddsremsan är i det nedre vänstra hörnet. Använd det svarta petverktyget för att fästa polyesterfilmen bakom höger högtalarkabel.

5. Tryck ändarna på de två flexkablarna mot kontakterna.

6. Placera de två kontakthöljena till usb-C-kortet över ändarna av de två flexkablarna. Använd T3-skruvmejseln till att sätta tillbaka de fyra T3-skruvarna (923-05561).

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: