I/O-kort till MacBook Air (M1, 2020)

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T3-skruvmejsel

• Torx T5-skruvmejsel

• Usb-C-laddningskabel

Borttagning

1. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de två T3-skruvarna (923-04003) från I/O-kortets kontakthölje.

2. Ta bort I/O-kortets kontakthölje och spara det till återmonteringen.

3. Lyft bort änden på I/O-kortets flexkabel från kontakten.

4. Använd T5-skruvmejseln för att ta bort de två T5-skruvarna (923-03975) från I/O-kortet.

5. Håll i kanterna på I/O-kortet och skjut det försiktigt ut ur portarna.

Återmontering

1. Skjut in I/O-kortet i det övre höljet.

2. Använd T5-skruvmejseln för att delvis sätta tillbaka de två T5-skruvarna (923-03975) i I/O-kortet.

3. Sätt i usb-C-laddningskabelns båda ändar i portarna för att säkerställa inriktning mot I/O-kortet. Rikta in I/O-kortet tills kabelns ändar är enkla att föra in och ta bort.

•  Obs! Säkerställ att usb-C-kabeln inte är inkopplad i ett eluttag.

4. Behåll usb-C-laddningskabeln ansluten till portarna. Använd sedan T5-skruvmejseln för att helt sätta tillbaka de två T5-skruvarna.

5. Koppla bort usb-C-laddningskabeln från portarna.

6. Tryck änden på I/O-kortets flexkabel mot kontakten.

7. Placera I/O-kortets kontakthölje över änden på flexkabeln.

8. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de två T3-skruvarna (923-04003) i I/O-kortets kontakthölje.

Sätt tillbaka följande del för att slutföra återmonteringen: