Fläktar till MacBook Pro (16 tum, 2021)

Innan du börjar

Ta bort följande delar innan du börjar:

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T3-skruvmejsel

• Torx T5-skruvmejsel

Borttagning

1. Använd den platta änden på det svarta petverktyget för att försiktigt ta bort flexkablarna till fläkten från det övre höljet.

2. Använd en ESD-säker pincett för att ta bort skruvhöljena på de två nedre T3-skruvarna. Spara skruvhöljena till senare.

3. Använd T3-skruvmejseln för att ta bort de fyra T3-skruvarna (923-06960) från fläktarna.

4. Använd T5-skruvmejseln för att ta bort de fyra T3-skruvarna (923-06929) från fläktarna.

5. Ta bort fläktarna från det övre höljet.

Återmontering

1. Positionera fläktarna i det övre höljet.

2. Använd T5-skruvmejseln för att sätta tillbaka de fyra T5-skruvarna (923-06929) i fläktarna.

3. Använd T3-skruvmejseln för att sätta tillbaka de fyra T5-skruvarna (923-06960) i fläktarna.

4. Tryck på skruvhöljena på de två nedre T3-skruvarna.

• Viktigt: En ersättningsdel kan innehålla nya skruvhöljen. I så fall installerar du de nya skruvhöljena.

5. Tryck på flexkablarna till fläkten för att fästa dem i det övre höljet.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: