Været-vinduet som viser gjeldende temperatur, høyeste og laveste temperatur i løpet av døgnet, timesvarselet, 10-dagersvarselet, et nedbørskart og data om luftkvalitet, solnedgang, vind og nedbørsmengde.

Hold oversikt over lokale værforhold

Sjekk været i området ditt – du kan vise gjeldende værforhold, times- og 10-dagersvarsel og mer.

Slik ser du værforholdene

Et detaljert kart som viser nedbørsvarselet for Cupertino i California.

Utforsk det interaktive kartet

Bruk det utvidbare værkartet til å få en detaljert oversikt over nedbør, vind, luftkvalitet og temperatur for et område.

Slik bruker du værkartet

En varsling som viser et varsel fra meteorologisk institutt om kraftig tordenvær.

Få varslinger, vær trygg

Få varslinger når nedbør er på vei, og få varsler om ekstremvær.

Slik får du værvarslinger

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Været, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.