Stemmer-panelet i VoiceOver-verktøy som viser stemmeinnstillinger for engelsk, fransk og japansk.

Arbeid slik du foretrekker det

Vil du bruke forskjellige stemmer for forskjellige språk? Eller endre hvordan du navigerer på nettsider? Bruk VoiceOver-verktøy til å tilpasse hvordan VoiceOver fungerer for deg.

Slik bruker du VoiceOver-verktøy

En liste med VoiceOver-bevegelser og tilhørende kommandoer vist i Styreflatetilordner i VoiceOver-verktøy.

Bruk kjente bevegelser

VoiceOver i macOS bruker mange av de samme bevegelsene du kjenner fra iOS og iPadOS – for eksempel kan du berøre styreflaten for å høre objektet i VoiceOver-markøren.

Slik bruker du VoiceOver-bevegelser

En Safari-nettside i VoiceOver-markøren og VoiceOver-rotoren stilt til Overskrifter.

Enklere nettsurfing

VoiceOver tilbyr flere måter å navigere på nettsider på – for eksempel kan du navigere på nettsider ved å bruke lenker, overskrifter, vinduspunkter eller landemerker.

Slik navigerer du på nettsider

Punktskriftpanelet viser innholdet i VoiceOver-markøren på en nettside. Punktskriftpanelet viser simulerte gule punktskriftprikker med respektiv tekst nedenfor prikkene.

Kom i gang med problemfri punktskrift

Ettersom VoiceOver er kompatibelt med flere enn 100 leselister, trenger du bare koble til eller synkronisere leselisten din – til og med flere leselister – før du tar den eller dem i bruk.

Slik bruker du VoiceOver med leselister

Bla gjennom Brukerveiledning for VoiceOver ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Gå til kundestøttenettstedet for Tilgjengelighet hvis du trenger mer hjelp.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.