Hjem-skjermen i Apple TV-appen

Her finner du TV+, MLS Season Pass og mye mer

Apple TV-appen er stedet hvor du finner alt du vil se, og det eneste stedet hvor du finner originale filmer, TV-programmer og Friday Night Baseball fra Apple TV+ og alle Major League Soccer-kampene med MLS Season Pass.

Bli kjent med Apple TV-appen

Hvis du vil se nærmere på Brukerveiledning for Apple TV-appen, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn ett eller flere ord i søkefeltet.

Apple TV+ (inkludert Friday Night Baseball) og MLS Season Pass krever abonnement. MLS Season Pass og Friday Night Baseball krever at nyeste versjon av Apple TV-appen er installert på enheten din. Ikke alle funksjoner eller alt innhold er tilgjengelig i alle land eller områder eller på alle strømmeenheter.
Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.